Søde sager smager godt. Og jeg ville ønske at man kunne leve af det 😉
Desværre kan det tage overhånd, faktisk kan man blive helt afhængig.
For velværet er det bedst med små portioner af kvalitet. Er kvaliteten i orden, er det ofte lige tilpas med et lille stykke, så det kan godt svare sig at købe de ofte dyrere varer.
På et af de første kurser jeg var på, sagde underviseren noget, som virkede ret provokerende på mig: ”Hvis du hurtigt vil arve din syge moster, som ligger på sygehuset, så giv hende chokolade. Hvis du ønsker, at hun skal få det bedre, så giv hende frugt/grøntsager.”
Forklaringen er, at søde sager belaster energibanen Milt/Bugspytkirtel, som er en vigtig del af immunforsvaret. Desuden er søde sager syredannende i kroppen, så der er større tendens til betændelsestilstande, smerter og dårlig fordøjelse.
Så næsten uanset hvilke smerter eller sygdomme du har, så vil det være bedre at lægge sukkeret på hylden.
Er du sukkerafhængig, og vil du gerne være fri, foreslår jeg en kinesiologisk balancering.