Velvære er din naturlige tilstand

Smerter er din krops bøn om hjælp!

Favoritter, Featured, Mindre stress - mere ro, Smerter

Sætte mål

Svært at nå dine mål?

Følg drivet – lad være med at presse dig selv?

Har du lavet nytårsforsætter eller sat dig nogle mål? Bare ét eller flere?

Mit synspunkt og min erfaring fra mig selv og mine klienter med nytårsforsætter og målsætning i det hele taget, er at det sagtens kan ske i løbet af året – og at det for mange faktisk er bedre at sætte målet, når man er klar og derved har energien til det både fysisk og følelsesmæssigt. I det store og hele: når lysten er til det, når du mærket “drivet”.

Vinter og januar er egentlig “hviletid” for både natur, dyr og mennesker, og netop derfor kan det være svært at holde fast i og gennemføre et nytårsforsæt – især hvis det er et, man pisker sig selv til og siger “Nu SKAL jeg også!”. Endnu værre bliver det, hvis man skælder sig selv ud for ikke at tage action eller ikke nå i mål.
Det hjælper ikke at piske en træt hest… så hvis du er træt, så anerkend din træthed. Giv dig selv lov til at hvile og sove (hvis du er “unaturligt” træt eller direkte udmattet, bør du selvfølgelig gøre noget ved det).

“Dybe” ønsker skaber energi

Så det kan være en god idé at vurdere, om du virkelig ønsker at gennemføre dit nytårsforsæt – ellers kan det være svært at finde energien til at gennemføre det. Så måske kan det være en god idé at udskyde starten til et nærmere defineret tidspunkt, hvor du ved, at du sandsynligvis har mere energi (eller tid) til det, og det dermed vil være lettere at gennemføre.
Hvis målet er omfangsrigt eller længerevarende, kan det være en god idé at dele det op i delmål. Giv dig selv anerkendelse og skulderklap for at nå dine mål.

Omvendthed

Nogle gange kan det være virkelig svært at komme i mål – også på noget som egentlig “burde” være nemt nok. I kinesiologien kaldes det “indre modstand” eller “omvendthed”. Det vil sige, at vi af en eller flere årsager ikke tillader os selv at have det godt på et eller flere områder – eller ikke tror på at vi kan have det godt, at vi kan få det bedre eller få det vi ønsker.
Ofte har vi haft “omvendthed” i så lang tid, at det bare er en følgesvend, som vi ikke er klar over at vi har. Det viser sig ved, at vi ikke sætter handling på det, der vil være godt for os eller ikke er i stand til at gennemføre det. At vi holder os tilbage af os selv (eller lader os holde tilbage af andre), dagligt trummerum osv. At vi ikke tillader os selv at prøve noget nyt, hvorved vi kan få nye oplevelser og erfaringer.

Er du udfordret på nogen af de beskrevne måder kan kinesiologi være en hjælp til at løse udfordringerne, så du kan få “korrigeret” indre modstand, og få mere energi til at nå dine mål.

God fornøjelse med dine mål.

Se mere om kinesiologi eller book her

Relaterede artikler

Kort om bloggeren
Online konsultation

Henriette Skov

Kinesiolog (RAB) og massør

Viden er til for at blive delt! Så i ny og næ vil jeg dele tips til mere sundhed og velvære i form af artikler, video’er mv.
Endnu er alt i sin spæde start.

Vil du vide mere og mærke effekten på egen krop, er du velkommen på mine workshops, der forhåbentlig snart kan ses online også.

Har du brug for at komme mere i dybden med eventuelle udfordringer for at få fat i årsager, sammenhænge og dine muligheder for bedring, så se mere om kinesiologi her eller book din konsultation (også online!) her med det samme.

Henriette Skov

Mine favoritter
Workshops

Workshops

Den perfekte måde at få ny viden på!
Få viden, få det vist, prøv selv og mærk effekten.
Måske vil du også se