Healing der hjemme

Få healing – mens du er hjemme!
Så kan det ikke være nemmere.

Du får 10 minutters healing – og kan slappe helt af derhjemme imens.
Efter dit ønske og behov sender jeg dig efterfølgende anbefaling om tiltag, der støtter dig, så din healing forløber, forstærkes og virker bedst muligt fremover. Dette er et gratis kortfattet supplement, som du kan tilvælge, når du booker.
Du får besked på mail, når din healing starter og slutter. Hvis du har ønsket forslag til støttende tiltag, så sendes kort info som indtalt besked på mms til din telefon.

Fjernhealing blidt og effektivt

Vigtigt:
Healingen er til dig.
Hvis du booker healing til andre, så skal du have deres accept, ellers modtager de ikke healingen. Anfør deres navn i kommentarfeltet.
Information fra mig sendes til den mail, du har brug til at booke.

Hvad er healing?

Healing er en holistisk praksis, der sigter mod at fremme helbredelse og velvære på fysiske, mentale og følelsesmæssige niveauer.
Ligesom lys og lyd er frekvenser (svingninger/vibrationer), er healing også frekvenser. Når “frekvenserne” er optimale for de enkelte organer, kroppen som helhed og energifeltet i og omkring dig, så fungerer samarbejdet i krop, sind og følelser optimalt.
Når du føler du fx smerter, stress, lavt immunforsvar, traumer, depression mv. fungerer energi-flowet ikke optimalt.
Så healing består i at “hele” ved at genoprette flowet i energien, så der opstår balance og harmoni i krop og sind. Herved kan kroppens naturlige helbredelsesprocesser forløbe bedre.

Gennem en healing-session kan du fx opleve øget energi, reduktion af smerte og ubehag, samt følelsesmæssig afklaring og indre ro.

Udtalelse

”Jeg modtog fjernhealing fra Henriette, da jeg i længere tid har følt mig fastlåst og konstant træt. Under healingen mærkede jeg tydeligt energien, især i maven. Det er utroligt, at fjernhealing kan have så stor effekt! Det er lang tid siden, jeg har sovet så godt og jeg føler mig nu mere energisk og motiveret. Det er nu gået op for mig, at jeg har glemt mig selv gennem længere tid og nu vil jeg fokusere mere på mig selv, mine behov og grænser. Jeg har endda fået lyst til at dyrke motion igen. Tak til Henriette for fjernhealing.”
Akasch Sharma

Healing er energi-arbejde.
Ligesom lys og lyd er frekvenser (svingninger/vibrationer), er healing også frekvenser.
Forskellige organer “svinger” på forskellige frekvenser. Fx svinger hjertet på ca. 69 – 75 MHz og lungerne på ca. 57 – 64 MHz.
Frekvensen er lavere ved sygdom – ved forkølelse/influenza falder svingningerne til ca. 50 – 55 MHz.
Når frekvensen er “korrekt” for det enkelte organ og for kroppen som helhed, fungerer samarbejdet optimalt.

Så healing består i at “hele” ved at genoprette flowet i energien og “regulere” frekvensen.

Hvad kan healing bl.a. bruges til?

Kan healing stå alene?

Der kan være en enkelt eller ofte flere årsager til sygdom og smerte, fx stress, dårlig ernæring, mangel på eller overdosering af vitaminer og mineraler, belastning fra tungmetaller, for lidt motion eller forkerte arbejdsstillinger osv.
Årsagerne kan også være af følelsesmæssig eller spirituel art – eller traumer.

Så hvis symptomerne primært skyldes dårlig ernæring, skal der naturligvis hen ad vejen ændres på det. Det kan imidlertid være svært at have overskud til, hvis man er lagt ned af udmattethed og smerter. Her kan healing give støtte til at finde energi og motivation til at lave små, men betydningsfulde ændringer, der så igen giver mere energi. En god cirkel kan starte med hjælp fra healing.

Er der tale om traumer eller “låste” følelser, kan healing bringe mere flow, og medvirke til at transformere til mere positive følelser.

Healing kan

Hvem har gavn af fjernhealing

Kort sagt: alle, der ønsker at forbedre helbredet og velværet på fysisk, mentalt, følelsesmæssigt eller spirituelt plan.

Også hvis du har følelsen af at sidde fast (selvom du har gjort nærmest alt) eller ikke føler, at du har kræfter nok til at komme videre, er healing et godt redskab til at mindske mulige blokeringer og indre modstand, så det kan være lettere for dig efterfølgende.

(Søg naturligvis den nødvendige hjælp i dit nærmiljø også. Healing erstatter ikke lægelig hjælp.)

Den bedste effekt

Uden mad og drikke, duer helten ikke.
Din krop har brug for:

  • God næring i form af mad og drikke, for at få de vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, der er behov for.
  • Dagslys og frisk luft.
  • Luft af god kvalitet (luft ud i din bolig) og god vejrtrækning.
  • Godt kredsløb, dvs bevægelse af kroppen.
  • Søvn, rigeligt og god kvalitet.

Jo bedre du understøtter din krop med disse ting, jo bedre virker dine selvhelbredende kræfter samt healingen og jo længere holder effekten.

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte mig.

Kinesiolog og massør Henriette Skov

Book din healing der hjemme her:

Din konsultation indeholder:
Du modtager healing, mens du slapper af hjemme ved dig selv.
Når du booker, så skriv gerne, hvad du ønsker hjælp til, fx fysiske eller følelsesmæssige symptomer, eksamensnervøsitet, mindre stress eller ønsker om at blive bedre til noget – eller bare generelt mere energi og velvære (skriv i kommentarfeltet, når du booker).
Du får 10 minutters healing og efter dit behov og ønske, sender jeg forslag til at støtte din healingsproces.
Du får sms, når jeg starter og slutter healingen.
Jeg værdsætter din feedback efter healingen 💜

Varighed: 10-15 min. 💜  Pris 100 kr.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive eller ringe.
Klik her for kontakt-info.

Foretrækker du online-konsultation i stedet?

Online-konsultation giver dig mulighed for at spørge ind til konkrete udfordringer, og få konkrete svar på dine spørgsmål og vejledning til hvordan du kan bringe energetisk balance i krop og følelser igen eller styrke energien til at nå dine mål.
Online-konsultation kan fint suppleres med healing.
Varighed: ½ time
Pris: 250 kr

Book online-konsultation her:

Foretrækker du healing i klinikken?

Healing, mens du ligger på briksen i klinikken, giver dig ro til at ligge og slappe helt af, mens du modtager dybere healing i 40-45 minutter.
Efterfølgende er der tid til at stille spørgsmål og få anbefalinger efter ønske og behov til at forbedre effekten af healingen.
Varighed: 1 time
Pris: 425 kr.

Book healing i klinikken her: