Velvære er din naturlige tilstand

Smerter er din krops bøn om hjælp!

Favoritter, Featured, Smerter

Smerter – generelt

Piskesmæld

Smerter? Så skal man jo bare tage smertestillende og knokle videre? Min oplevelse er, at smerter er der for at hjælpe dig – fortælle dig, at der er noget du kan gøre anderledes. Det kan være rent fysisk, fx i dine arbejdsstillinger – eller i dit liv på mange niveauer lige fra dagligdagen til livsbeslutninger.

Teksten er under bearbejdning

Årsagen til smerter

Som kinesiolog kigger jeg på årsagssammenhænge. Årsagen(-erne) til smerter deles energimæssigt ind i kategorierne fysisk, kemisk, følelsesmæssigt – af og til også sjæleligt plan. Hvert niveau tackles forskelligt – og alligevel hænger det hele sammen. Har du brækket benet, så er belastningen ikke kun fysisk ondt i benet – det giver også følelsesmæssig og kemisk belastning. Ofte på overraskende vis. Har du fx brækket skinnebenet, er musklerne Tibialis anterior, Gastrocnemius og Soleus involveret. Disse muskler påvirker meridianerne Trippelvarmer og x og derfor kan dit stofskifte (varme/kulde) og tilhørende følelser, fx uro blive påvirket. Skinnebenet har naturligvis brug for ro til at hele, så denne kombination er ikke den bedste. Det findes der heldigvis råd for!

Førstehjælp til smerter på kinesiologisk

Set fra et kinesiologisk synspunkt er der meget, man kan gøre for at få det bedre – også ret hurtigt. Både i den akutte fase og på længere sigt.
Til din akutte fase får du et par tips her:

 

(Video på vej)

 

(Du kan maksimere video’en i nederste højre hjørne)Fra allergi og træthed til mere velvære og overskud

Kan du slippe af med smerter?

Ja! De fleste kan slippe af med smerter – nogle får “kun” mildnet symptomerne.
Vha. kinesiologisk test og afbalancering kan man energetisk ”rydde op” i kroppen ved at finde frem til, hvor smerterne stammer fra og hvad der skal til, for at du på bedste måde kan lindre eller slippe din allergi helt.

Pludselig opstået smerte i kan hænge sammen med…

Smerter forsvinder med alderen?

(Tekst på vej)

Virker en smerte-konsultation kun på smerter?

Kroppen hænger sammen – meget mere end vi ofte tror.
Har du fx skuldersmerter (i deltoideus-musklen) kan dine lunger også være belastet, da energibanen (meridianen) til lungerne styrer skuldermusklen (deltoideus). Når du får afbalanceret lunge-energien, bliver forsyningen til din skuldermuskel også bedre, så du typisk vil få mindre ondt.
Som følge af færre “giftstoffer” og bedre udrensning via diverse organer kan hovedpine/migræne også lettes.
Som helhed vil kroppen energetisk fungere bedre. Evt. tendens til irritabilitet vil blive afløst af mere ro og overskud.

Hvor mange konsultationer?

Nogen har det meget bedre efter 1-2 konsultationer – andre har brug for 7-8 konsultationer alt afhængig af, hvordan du som helhed har det og om du har haft allergi længe eller har andre ting, der belaster dig.

Konsultationer kan de første gange ligge med 1-2 ugers afstand, sidenhen med 1-3 måneder i mellem. Du vil oftest få et hjemmeprogram med, så du kan forbedre din tilstand kontinuerligt og minimere antallet af konsultationer.

Du er velkommen til kontakte mig, hvis du har spørgsmål – helt uforpligtende.

Vil du have hjælp til din allergi nu, så book en kinesiologisk konsultation her.

Relaterede artikler

Kort om bloggeren
Online konsultation

Henriette Skov

Kinesiolog (RAB) og massør

Viden er til for at blive delt! Så i ny og næ vil jeg dele tips til mere sundhed og velvære i form af artikler, video’er mv.
Endnu er alt i sin spæde start.

Vil du vide mere og mærke effekten på egen krop, er du velkommen på mine workshops, der forhåbentlig snart kan ses online også.

Har du brug for at komme mere i dybden med eventuelle udfordringer for at få fat i årsager, sammenhænge og dine muligheder for bedring, så se mere om kinesiologi her eller book din konsultation (også online!) her med det samme.

Henriette Skov

Mine favoritter
Workshops

Workshops

Den perfekte måde at få ny viden på!
Få viden, få det vist, prøv selv og mærk effekten.
Måske vil du også se