Velvære er din naturlige tilstand

Smerter er din krops bøn om hjælp!

Featured, Julekalender

Homøopati

Homøopati konsultation

Min vildeste ”helbredelses-oplevelse” med homøopati var da jeg en sen eftermiddag efter dyrlægens lukketid opdagede en ret stor byld på min kat.
Da vi under alle omstændigheder skulle vente til næste dag med et dyrlægebesøg, fandt jeg middel fra mit homopatiske hjemmeapotek frem fra skuffen og gav katten akutdosis resten af aftenen. Næste morgen var bylden svundet så meget ind, at vi kunne hoppe over dyrlægebesøget og fortsætte homøpatien. Bylden var væk på få dage!
Med min tidligere erfaring om bylder efter katteslagsmål som værende noget ”hidsigt stads” og særdeles hurtigt udviklende, var jeg mildest talt forbavset!
Homøopati er en helbredelsesmetode, der bygger på princippet om “lignende helbreder lignende”. Homøopati er stærkt fortyndede naturlige stoffer, som energetisk stimulerer kroppens egne helbredende kræfter.

Homøopatisk konsultation er en holistisk tilgang, hvor fokus er på både fysiske og mentale symptomer og sigter mod at behandle ikke kun specifikke lidelser, men også at styrke det generelle velbefindende. Homøopati er også kendt for at have minimale bivirkninger og er almindeligt anvendt som en komplementær tilgang til konventionel medicin og meget mere anvendt i fx England, Frankrig og Tyskland end i Danmark.

Vigtigt ved anvendelsen er at kroppen besidder et vist minimum at energi, for at kunne reagere på de energetiske signaler, der bliver givet til kroppen samt at midlet passer til symptombilledet såvel fysisk som følelsesmæssigt.
Kinesiologisk test er fremragende til at hjælpe med at finde det rigtige middel såvel som dosering og sikre at kroppen på energetisk plan er i stand til at omsætte de homøopatisk impulser på bedste måde.

Homøopatisk test af homøopati kan foregå som både en hel kinesiologisk konsultation eller som Test af vitaminer, mineraler mv.

Relaterede artikler

Kort om bloggeren
Online konsultation

Henriette Skov

Kinesiolog (RAB) og massør

Viden er til for at blive delt! Så i ny og næ vil jeg dele tips til mere sundhed og velvære i form af artikler, video’er mv.
Endnu er alt i sin spæde start.

Vil du vide mere og mærke effekten på egen krop, er du velkommen på mine workshops, der forhåbentlig snart kan ses online også.

Har du brug for at komme mere i dybden med eventuelle udfordringer for at få fat i årsager, sammenhænge og dine muligheder for bedring, så se mere om kinesiologi her eller book din konsultation (også online!) her med det samme.

Henriette Skov

Mine favoritter
Workshops

Workshops

Den perfekte måde at få ny viden på!
Få viden, få det vist, prøv selv og mærk effekten.
Måske vil du også se