Velvære er din naturlige tilstand

Smerter er din krops bøn om hjælp!

Featured, Julekalender

Anstrengt vejrtrækning, hoste og snue?

Åndenød, hoste og snue
Er symptomerne kommet pludseligt? Uden tilsyneladende årsag, som fx for lidt vand, for mange søde sager, for lidt søvn, kulde, overanstrengelse mv.?

Så tjek lige om der står en julestjerne (planten 😉 ) i nærheden. Flyt julestjernen ud af opholdsrummet, luft ud, drik nok vand – og se om dine symptomer forsvinder.

Vil du vide med det samme, om en julestjerne eller andet “generer” dig, kan du lære at teste dig selv. Se hvornår workshoppen Lær at teste dig selv afholdes her.

OBS: Vask hænder, når du har rørt ved julestjernen og lad ikke dyr spise af den.

Relaterede artikler

Grænser og allergi

Allergi og grænser

Hvordan hænger allergiske symptomer sammen med følelsesmæssige grænser? Ligesom man kan reagere allergisk overfor fysiske stoffer som fx pollen eller svamp, kan man

Læs mere...
Pollenallergi

Allergi – pollen

Allergi? Så skal man jo bare have en priktest og undgå allergenerne? Eller dæmpe symptomerne? Eller lave immunterapi? Jeg har et andet syn

Læs mere...
Kort om bloggeren
Online konsultation

Henriette Skov

Kinesiolog (RAB) og massør

Viden er til for at blive delt! Så i ny og næ vil jeg dele tips til mere sundhed og velvære i form af artikler, video’er mv.
Endnu er alt i sin spæde start.

Vil du vide mere og mærke effekten på egen krop, er du velkommen på mine workshops, der forhåbentlig snart kan ses online også.

Har du brug for at komme mere i dybden med eventuelle udfordringer for at få fat i årsager, sammenhænge og dine muligheder for bedring, så se mere om kinesiologi her eller book din konsultation (også online!) her med det samme.

Henriette Skov

Mine favoritter
Workshops

Workshops

Den perfekte måde at få ny viden på!
Få viden, få det vist, prøv selv og mærk effekten.
Måske vil du også se