Velvære er din naturlige tilstand

Smerter er din krops bøn om hjælp!

Featured, Julekalender, Mindre stress - mere ro

Bekymringskrukken

Myldertanker

Tro på dig selv – hav tillid til dig selv.
Som en naturlig del af livet står vi af og til i udfordringer på den ene eller anden måde. Vi kan gøre udfordringen større ved at bekymre os (unødigt og på forhånd?).
Udover at energien ”forsvinder” til bekymringerne, kan det også snuppe glæden – og måske opdager vi ikke de muligheder, intuitionen forsøger at sende til os.
Kropsligt belaster bekymringer blære-energien, som styrer musklerne langs rygsøjlen, musklerne på forsiden og ydersiden af underbenet og selvfølgelig energien til selve blæren.
Blære-energien er tæt forbundet med en nyre-energien, så en styrkelse af blære-energien vil også gavne vitaliteten.

”Bekymringer” (tanker) er selvfølgelig positive, når de bruges til rettidig omhu og problemløsning – eller ”happy thoughts”.

Løsningen? Har du tendens til bekymringer kan du fx bruge ”bekymringskrukken”:
Hver gang du opdager, at du bekymrer dig, så skriv din bekymring ned på en lap papir og tag stilling til om du umiddelbart skal bruge bekymringen til noget. Læg sedlen i en krukke, der er dedikeret til dette formål. Stil krukken et sted, så den er nem at anvende. Erstat bekymringen med fx ”Jeg har tillid til at alt løser sig på bedste måde” eller ”Jeg har tillid til …”. Er du tilbøjelig til perfektionisme eller kontrol kan du flette det ind også.
Én gang ugentligt tømmer du krukken og sorterer sedlerne i 3 bunker:

  1. Bekymringer, der ikke er blevet til noget eller du ikke kan gøre noget ved. Læg mærke til antallet af sedler, der repræsenterer overflødige bekymringer og såkaldt spildt krudt. Krudt du nu kan bruge på mere positive tanker.
  2. Bekymringer, hvor emnet endnu er uafklaret. Lægges tilbage i krukken.
  3. Bekymringer, der har vist sig ”berettigede”. Forhåbentlig har du brugt rettidig omhu ved at handle på det, du kunne gøre noget ved. Hvis der ikke kunne gøres noget med rettidig omhu, så har du bekymret dig på forhånd om noget, du nu kan ”bekymre” dig om. Dvs. dobbelt bekymring… én gang må være nok?

Resultatet skulle gerne være mere tillid og tro på dig selv og dit liv, mere overskud, mere frihed i dine tanker og følelser, mere ro.

Myldertanker og udfordringer på de nævnte fysiske områder, kan også skyldes fx generelt for lavt væskeniveau, vitamin- og mineralmangel samt gamle betændelsestilstande, der stadig ligger og ulmer i blæren. Årsager og bedste måde at balancere blære-energien kan findes med kinesiologisk rådgivning.

Lad mig gerne vide, om kan bruge denne teknik og vend gerne tilbage og fortæl, hvilken betydning det havde for dig.

Relaterede artikler

Kort om bloggeren
Online konsultation

Henriette Skov

Kinesiolog (RAB) og massør

Viden er til for at blive delt! Så i ny og næ vil jeg dele tips til mere sundhed og velvære i form af artikler, video’er mv.
Endnu er alt i sin spæde start.

Vil du vide mere og mærke effekten på egen krop, er du velkommen på mine workshops, der forhåbentlig snart kan ses online også.

Har du brug for at komme mere i dybden med eventuelle udfordringer for at få fat i årsager, sammenhænge og dine muligheder for bedring, så se mere om kinesiologi her eller book din konsultation (også online!) her med det samme.

Henriette Skov

Mine favoritter
Workshops

Workshops

Den perfekte måde at få ny viden på!
Få viden, få det vist, prøv selv og mærk effekten.
Måske vil du også se