Velvære er din naturlige tilstand

Smerter er din krops bøn om hjælp!

Featured, Julekalender, Mindre stress - mere ro, Smerter

Vær dig selv – hvem skulle du ellers være?

Vær dig selv - hvem skulle du ellers være?
Det lyder ganske simpelt, men af og til bliver vi så optagede af situationer eller personer, fx ved uoverensstemmelser, at det bliver en stor del af vores identitet. Det samme kan ske ved smerter.
Vi bliver det, vi tænker på. Dermed kan det være særdeles svært at navigere i livet.
 
Ved kinesiologisk test kan kroppen derfor svare ”Ja”, når du siger ”Jeg er mine smerter”. Eller ”Ja” til ”Jeg er Anders”, hvis du er involveret i en uoverensstemmelse med ”Anders” eller har en mening om, hvad ”Anders” skal gøre i sit liv eller overfor dig.
Konsekvensen er, at du ikke mærker dig selv som det hele menneske du er. Din energi ”forsvinder” ind i udfordringen og kan være med til at forstørre den.
 
Løsningen? Træk vejret og stamp i gulvet, så kommer du mere hjem i dig selv. Find ud af hvorfor situationen er så vigtig for dig, at du vil give det så meget energi – og hvordan du vil håndtere det fremover. Gentag efter behov, da det kan være sin sag at vende en ”identifikation” om.
Kinesiologisk balancering kan give mere viden, forståelse og indsigt i, hvordan du kommer mere hjem i dig selv og trækker din energi hjem.
 
(Hver dag frem til jul kommer her et dagligt skriv om et emne –  og nej, der er ikke en låge 1 😉 – ved ikke med dig, men mit 2023 er fløjet afsted. Det gjorde 1. december også!)

Relaterede artikler

Kort om bloggeren
Online konsultation

Henriette Skov

Kinesiolog (RAB) og massør

Viden er til for at blive delt! Så i ny og næ vil jeg dele tips til mere sundhed og velvære i form af artikler, video’er mv.
Endnu er alt i sin spæde start.

Vil du vide mere og mærke effekten på egen krop, er du velkommen på mine workshops, der forhåbentlig snart kan ses online også.

Har du brug for at komme mere i dybden med eventuelle udfordringer for at få fat i årsager, sammenhænge og dine muligheder for bedring, så se mere om kinesiologi her eller book din konsultation (også online!) her med det samme.

Henriette Skov

Mine favoritter
Workshops

Workshops

Den perfekte måde at få ny viden på!
Få viden, få det vist, prøv selv og mærk effekten.
Måske vil du også se