Velvære er din naturlige tilstand

Smerter er din krops bøn om hjælp!

Featured, Julekalender, Mindre stress - mere ro

Taknemmelighedens kropslige effekt

Dopamin

Praktisering af taknemmelighed påvirker sindet og tankerne positivt – faktisk påvirkes også kroppen positivt. Studier viser, at regelmæssig taknemmelighedspraksis styrker hjertet, reducerer niveauerne af stresshormoner og øger produktionen af positive neurotransmittere som serotonin og dopamin. Dette skaber ikke kun en følelse af velvære, men bidrager også til en sundere kropslig balance.

Kinesiologisk test viser, at kroppen generelt bliver væsentlig mere smidig, når du mærker taknemmelighed – og det virker temmelig hurtigt. Prøv selv 😉

Hvis du startede med at mærke taknemmelighed dagligt ved låge 14, kan du måske allerede nu mærke forskel.
Så tag dig 5 minutters tid til at reflektere over, hvad du er taknemmelig for – det vigtige er at transformere taknemmeligheden fra at være en tanke til at være en følelse, som du mærker i hjertet og gerne ud i hele kroppen.

Nogen gange har livet været rigeligt problemfyldt, overvældende og der har været mange mennesker, der ikke har været ordentlige overfor os. Vi kan være vrede, bitre, sorgfulde og have opgivet håbet. Så kan vejen til taknemmelighed være lang. Start med at være taknemmelig for små ting mindst én gang dagligt. Med små skridt dagligt kommer du langt.
Bachs Blomstermedicin kan en virkelig god støtte på vejen. Vil du have hjælp til at finde det eller de rigtige midler til lige netop dig, kan du booke her (også online – bare skriv “online” i kommentarfeltet).

Relaterede artikler

Kort om bloggeren
Online konsultation

Henriette Skov

Kinesiolog (RAB) og massør

Viden er til for at blive delt! Så i ny og næ vil jeg dele tips til mere sundhed og velvære i form af artikler, video’er mv.
Endnu er alt i sin spæde start.

Vil du vide mere og mærke effekten på egen krop, er du velkommen på mine workshops, der forhåbentlig snart kan ses online også.

Har du brug for at komme mere i dybden med eventuelle udfordringer for at få fat i årsager, sammenhænge og dine muligheder for bedring, så se mere om kinesiologi her eller book din konsultation (også online!) her med det samme.

Henriette Skov

Mine favoritter
Workshops

Workshops

Den perfekte måde at få ny viden på!
Få viden, få det vist, prøv selv og mærk effekten.
Måske vil du også se