Velvære er din naturlige tilstand

Smerter er din krops bøn om hjælp!

Favoritter, Featured, Introduktion

Hvorfor foretrækker jeg kinesiologi?

Kinesiologi

Nogen vil måske sige: det er selvfølgelig fordi, du selv er kinesiolog!
Nej. Jeg BLEV kinesiolog, fordi jeg var og stadig er vildt imponeret over, hvor hurtigt en kinesiologisk konsultation kan gøre en stor forskel både fysisk og følelsesmæssigt! Det har jeg mærket på min egen krop. Og på klienternes tilbagemeldinger.

Klientens krop viser vejen

Kinesiologi følger klientens vej. Det er klientens krop, der via muskeltesten bestemmer forløbet og indholdet af konsultationen. Selvfølgelig har jeg nogle “procedurer” jeg følger for at komme hele vejen rundt. Men det er faktisk sådan at, hvis det hænder, at jeg glemmer noget, der er vigtig for klienten – så får jeg simpelthen ikke lov til at stoppe konsultationen, før vi finder frem til det konkrete behov.
Ligesom mennesker er forskellige, så er behovene også forskellige, og det afspejler sig i konsultationen. I gennem alle årene, har der ikke været 2 konsultationer, der var ens.

Holistisk behandling – start, hvor det gør mest nytte

En anden force ved kinesiologien, er at konsultationen kommer hele vejen rundt, både fysisk, kemisk og følelsesmæssigt – og efter behov også spirituelt. Og vi starter der, hvor det er vigtigst, der hvor det gør den største forskel.
Er der tale om mennesker, der fysisk og følelsesmæssigt er helt kørt ned af langvarig (evt. følelsesmæssig) stress, foretrækker kroppen/sindet som regel at få hjælp til at finde ro og etablere end bedre søvn. Evt. med støtte fra tilskud af fx vitaminer, mineraler, homøopati eller Bachs Blomsterremedier (se mere eller book en test af vitaminer, mineraler mv. her). Gradvist opbygges på den måde mere energi og overskud.
Mennesker med smerter kan have brug for at finde årsagen til smerterne, for at kunne slippe dem. Evt. få renset ud i kroppen og genopbygget den “kemien”, så næringsstofferne kan optages og fx hormoner og enzymer kan fungere optimalt igen.
Mennesker med traumer har brug for at få traumet forløst. Fysiske traumer, fx et brækket ben, har ofte brug for at få rettet op i flowet i energibanerne. Følelsesmæssige traumer er nogle gange egentlig “færdigbehandlet” og har bare brug for at blive “løsnet fra kroppen” – andre gange er der brug for at arbejde hele vejen rundt, fx ved at finde tidspunkt, viden, forståelse, indsigt, deraf opstået personlighedsmønster og herefter en ny hensigtsmæssig måde af reagere på udfra et mere balanceret sted.
Traumer kan også være “arvet” og på den måde ligge i generne. De kan af og til være svære af få øje på selv – man kender ikke til andre måder at leve sit liv på, idet traumet har fulgt en hele tiden.

Ved hjælp af den kinesiologiske muskeltest findes de vigtigste ubalancer frem – og der kan afbalanceres på den måde, der passer bedst til hvert enkelt menneske, ofte med et 5-10 minutters hjemmeprogram i nogen tid som støtte. Herved kan der gå længere tid til næste konsultation og antallet af konsultationer reduceres.

Ofte hænger tilsyneladende forskellig symptomer sammen! Og pludselig går det hele op og løser sig – som et puslespil, hvor brikkerne falder på plads, ses hele billedet – energien kan flyde frit og kroppen kan igen gøre sit fantastiske arbejde med at hele sig selv.
Det er lige fantastisk at se og mærke hver gang.

Piskesmæld

Piskesmæld

Som tidligere skrevet: jeg har mærket det selv – mange, mange gange – på egen krop. Første gang var, da jeg havde fået et piskesmæld og efter 2 måneder stadig døjede med smerter og stivhed i nakken, hovedpine og træthed, og var ude af stand til at arbejde mere en 2-3 timer ad gangen.

Til kernen

Selvfølgelig er andre behandlingsmetoder også gode!
Kinesiologisk muskeltest finder bare præcist det enkelte menneskes ubalancer og behov på meget kort tid af en erfaren kinesiolog. Kinesiologi kommer rundt om alle aspekter af det at være menneske og kombinerer mange “redskaber” for afbalancering (selvfølgelig afhængig den enkelte kinesiologs “værktøjer”) – og evner at rydde op i komplicerede og mangeartede symptombilleder ved at gå til kernen.

Derfor foretrækker jeg kinesiologi.

Relaterede artikler

Kort om bloggeren
Online konsultation

Henriette Skov

Kinesiolog (RAB) og massør

Viden er til for at blive delt! Så i ny og næ vil jeg dele tips til mere sundhed og velvære i form af artikler, video’er mv.
Endnu er alt i sin spæde start.

Vil du vide mere og mærke effekten på egen krop, er du velkommen på mine workshops, der forhåbentlig snart kan ses online også.

Har du brug for at komme mere i dybden med eventuelle udfordringer for at få fat i årsager, sammenhænge og dine muligheder for bedring, så se mere om kinesiologi her eller book din konsultation (også online!) her med det samme.

Henriette Skov

Mine favoritter
Workshops

Workshops

Den perfekte måde at få ny viden på!
Få viden, få det vist, prøv selv og mærk effekten.
Måske vil du også se