Velvære er din naturlige tilstand

Smerter er din krops bøn om hjælp!

Favoritter, Featured, Introduktion

Hvem er jeg?

Henriette Skov

Jeg er ret nysgerrig af natur! Jeg kan godt lide at blive “klogere”, at finde ud af sammenhænge og løse “udfordringer”. Således startede jeg ud med at uddanne mig til ingeniør (jeg ville faktisk også gerne være fysioterapeut – praktiske omstændigheder traf valget for mig!). Jeg elskede jobbet som ingeniør – og alligevel ændrer livet sig (som altid?), og der blev brug for at ændre retning.
Sideløbende med uddannelse og ingeniørjob har jeg altid interesseret for alt, der har med “mennesket” at gøre – vores udfordringer i livet. Både vores fysiske krop, dens funktion, sygdomme og symptomer (min mor er sygeplejerske!). Den følelses- og adfærdsmæssige side var også vildt spændende. Desuden alle de mange måder forskellige kulturer opfatter mennesket på – og tilsvarende måder at hjælpe krop og sind til at blive rask igen.
Efterhånden er det hele blevet kogt sammen til, at jeg er massør og kinesiolog – klinikken har nu været åben i 20 år.  På basis heraf holder jeg også foredrag og workshops, og nu ønsker jeg at dele mere ud af min viden her på bloggen og inden så længe også via online workshops/kurser.

Jeg håber, at bloggen kan tjene til inspiration og hjælp til at leve et liv i mere balance i krop, sind og sjæl.
Du er altid velkomme til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.
Og selvfølgelig til at deltage i mine workshops eller booke en konsultation (også online).

Relaterede artikler

Kort om bloggeren
Online konsultation

Henriette Skov

Kinesiolog (RAB) og massør

Viden er til for at blive delt! Så i ny og næ vil jeg dele tips til mere sundhed og velvære i form af artikler, video’er mv.
Endnu er alt i sin spæde start.

Vil du vide mere og mærke effekten på egen krop, er du velkommen på mine workshops, der forhåbentlig snart kan ses online også.

Har du brug for at komme mere i dybden med eventuelle udfordringer for at få fat i årsager, sammenhænge og dine muligheder for bedring, så se mere om kinesiologi her eller book din konsultation (også online!) her med det samme.

Henriette Skov

Mine favoritter
Workshops

Workshops

Den perfekte måde at få ny viden på!
Få viden, få det vist, prøv selv og mærk effekten.
Måske vil du også se