Antroposofisk organindsmøring

Hjerte, lever og nyrer

Antroposofisk organindsmøring er et fantastisk redskab, både i behandlingen af en lang række sygdomme/ubalancer og i det pædagogiske arbejde med børn og unge med specielle behov.

Ud fra et indgående kendskab til organerne og deres tilstand er massøren i stand til at afhjælpe en lang række sygdomme/ ubalancer ved hjælp af organindsmøringer, gerne i kombination med homøopatisk medicin.

Menneskets fysik, kemi og følelser og deraf følgende adfærd knytter sig ud fra et antroposofisk synspunkt til organerne.

Da langt de fleste sygdomme/ubalancer involverer et eller flere af vores organer, vil det altid være en fordel at behandle med både homøopatisk medicin og Hauschka organindsmøring, da kroppen derved bliver i stand til at opnå meget hurtigere og bedre resultater.

Der bruges specielle salver og olier kombineret med specielle massageteknikker til organindsmøringen.

Organindsmøring blev oprindeligt introduceret af Rudolf Steiner til lægerne i Dornach i 1921. Dr. Ita Wegmann, som var en af lægerne, videreudviklede organindsmøringen sammen med den rytmiske massage.

Organindsmøring stimulerer og styrker organets egen rytmiske proces. Denne rytmiske proces er med til at afbalancere organerne, og stimulerer derved de naturlige helbredelsesprocesser, som findes i ethvert menneske.

Vil du vide mere eller bestille en tid? 
Send en mail til eller ring på nedenstående tlf. 20 92 28 12

Til forsiden