Bliv klogere!
Brug kroppen - brug hovedet!Hvordan bliver jeg klogere af at bruge kroppen???

Det gør du ved at lave øvelser, der er specielt gode til at styrke hjernen, øvelser der beviseligt har hjulpet børn (og voksne), til både at blive bedre til at koncentrere sig og lære nyt stof, samt blive bedre til at bruge kroppen.
Har du hørt om krydsøvelser, så har du hørt om én af øvelserne.

Vil mit barn have gavn af disse øvelser?
Som udgangspunkt vil både dit barn og dig have gavn af øvelserne (også selvom du har superhjerne!), idet øvelserne reducerer stress i kroppen og øger koncentrationsevnen.
Dit barn har specielt gavn af øvelserne, hvis du kan genkende en eller flere af følgende punkter fra dit barn:

Når børn lærer med hele hjernen, er de åbne, modtagelige
og nysgerrige i forhold til det, der foregår omkring dem.


Hvad er hjernegymnastik?
Hjernegymnastik er sammensat af enkle og sjove bevægelser og aktiviteter, som gør al indlæring nemmere, specielt i forhold til skolefærdigheder, idet evnen til at koncentrere sig og lære nyt stof forbedres.
Øvelserne kan bruges af både børn og voksne, så selv som voksen kan det blive nemmere at indlære nyt stof. Det er aldrig for sent at begynde.

Hvordan virker hjernegymnastik?
De forbedrede evner opstår bl.a. ved en slags gymnastikøvelser, der integrerer samarbejdet mellem højre og venstre hjernehalvdel, og styrker energien og roen i kroppen på en afbalanceret måde, så der bliver overskud til at lære nyt.
Hyperaktive børn bliver mere rolige.
Øvelserne er mest effektive efter "Dennisons laterale genmønstring" er foretaget, men kan også bruges uden.

Udtalelser om hjernegymnastik:

"Bemærkelsesværdig forbedring af læseevne! Elever, der tidligere ikke havde lyst til at læse, er nu entusiastiske og flittige læsere."
5. klasse lærer, Californien


"Jeg opdagede, at jeg kan læse hurtigt. Jeg forstår hele historien uden at lægge mærke til ordene"
16-årig elev, Australien


"Hjernegymnastik har ganske afgjort forøget min produktivitet. Jeg plejede at hvile efter frokost og havde ikke vejr nok til at arbejde. Nu bruger jeg energiøvelser til at klare tanken og komme i gang igen."
Forretningsmand, New York


Hurtigere i mål
Du har selvfølgelig også mulighed for at blive afbalanceret i henhold til "Intelligensens Syv Dimensioner" - udviklet af Ph.D Paul E. Dennison og Gail Dennison gennem 20 år med deres arbejde med årsager til og behandling af indlæringsvanskeligheder. Her er det dig, der er i centrum i en individuel konsultation.


Vil du vide mere eller bestille en tid? 
Skriv til: eller ring på tlf. 20 92 28 12

Til forsiden